Kellnerová s partnerem a její nejstarší dcerou Annou koupili čtyřhvězdičkový hotel ve Špindlerově Mlýně za víc než 700 milionů korun

816
Sdílejte
Renáta Kellnerová a její partner Tomáš Otruba spolu s Kellnerovou nejstarší dcerou Annou nově vlastní luxusní Harmony Club Hotel ve Špindlerově Mlýně. Tento čtyřhvězdičkový hotel, který se nachází v krásném prostředí Krkonoš, koupili za více než 700 milionů korun od bývalého majitele, Václava Junka, který stál v čele chemického konglomerátu Chemapol Group. Tuto významnou transakci dnes oznámily Hospodářské noviny (HN).
Právník a investor Tomáš Otruba získal nadpoloviční podíl společnosti Harmony Špindlerův Mlýn, konkrétně 51 procent akcií.

Renáta Kellnerová, která se svou rodinou kontroluje skupinu PPF, bude držet 26 procent akcií prostřednictvím své privátní firmy RKE Holding, a tak se stane druhým největším akcionářem. Její dcera, Anna Kellnerová, která nedávno založila vlastní investiční společnost AKE Holding, bude vlastnit 22 procent akcií.Otruba při příležitosti převzetí hotelu uvedl, že oceňuje kvalitní péči předchozího majitele, ale jeho tým má v plánu posunout úroveň služeb hotelu ještě výše.

Kam dál?

Předseda slovenské vlády Robert Fico bude mít po květnovém atentátu trvalé následky

Sestra zesnulé Victorie (†40) zveřejnila dojemnou vzpomínku na sociálních sítích. Řekla, co bude s dětmi…

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová odtajnila, co znamená její tetování. Na paži má nápisy v arabštině

Uplynulo15 let od smrti Michaela Jacksona. Spolu se smutným výročím vyšlo najevo tajemství

Jak princezna Kate zvládá následky chemoterapie: Stylistka popsala smutné detaily

Další články