Karel Šíp slaví 79. narozeniny. Jaký byl život moderátora, který navzdory těžkému dětství a bouřlivým vztahům dosáhl úspěchu

577
Sdílejte

Osobní život a rodinné vztahy

Karel Šíp byl dvakrát ženatý. Jeho první manželkou byla zpěvačka Marcela Holanová, se kterou má syna Karla. Šíp pro ni psal texty a jejich spolupráce byla velmi úspěšná. Manželství však nakonec skončilo bouřlivým rozvodem, kdy Holanová požadovala osm milionů korun, ale získala pouze jeden milion a chalupu. Jejich vztahy zůstaly i po letech napjaté.

Nový začátek a pozdní otcovství

Novým začátkem pro Šípa byl vztah s produkční Ivou, která byla o třicet let mladší. V roce 2003 se jim narodil syn Jan, kdy bylo Šípovi osmapadesát let. „Jsem šťastný, že Honzíka máme, a věk neřeším,“ sdělil v rozhovoru pro MF DNES. V roce 2007 se Šíp s Ivou vzali a jsou spolu šťastní dodnes.

Život Karla Šípa je důkazem toho, že i přes obtížné začátky a komplikace v osobním životě lze dosáhnout úspěchu a najít štěstí na sklonku života.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články