Karel Šíp slaví 79. narozeniny. Jaký byl život moderátora, který navzdory těžkému dětství a bouřlivým vztahům dosáhl úspěchu

577
Sdílejte

Stěhování do Ostravy

Dalším náročným obdobím bylo stěhování z Teplic do Ostravy, kde jeho otec Hugo získal divadelní angažmá. Karel se v novém městě často cítil osamělý, jelikož jeho rodiče byli neustále pracovně vytížení. Otec často cestoval na zájezdy nebo pracoval v divadle, a matka působila v Čedoku. Tato zkušenost ho naučila samostatnosti a odolnosti.

Průlom v televizi

Po absolvování Střední průmyslové školy filmové v Čimelicích začal pracovat v Československé televizi jako produkční. Vedle toho se věnoval i hudbě. V roce 1971 založil skupinu Faraon, kde nejvýraznější osobností byl zpěvák Jiří Schelinger. Skupina nahrála několik hitů, včetně písně „Holubí dům“. Po tragické smrti Schelingera však skupina zanikla.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články