Jiří Krampol (85) je v nemocnici a připravuje se na velkou slávu

440
Sdílejte

I když je momentálně Jiří Krampol (85) v nemocnici, stále se stará o svůj vzhled! Do svého pokoje si pozval profesionály, aby upravili jeho vzhled, který utrpěl během dlouhého pobytu na nemocničním lůžku.„Když nemůže Jiřík přijít k nám do salónu, musíme my přijít k němu,“ vysvětlil kadeřník Petr Krejczy (45), známý také jako Pity. Pity sdílel sérii fotografií z Nemocnice Na Františku, kde je známý český herec a dabér Jiří Krampol hospitalizovaný již tři měsíce. Krampol zde čeká na přemístění do domu s pečovatelskou službou na Praze 1, ale i přesto si dokáže pobyt mezi čtyřmi stenami zpříjemnit.

 

Pity, který se proslavil účastí ve druhé řadě televizního pořadu VyVolení, se spolu s dalšími odborníky vydal za Krampolem, aby ho, jak se říká, „zcivilizovali“. Herec si nechal upravit vlasy a oholit vousy, což vedlo k viditelné proměně k lepšímu. Fanoušci pod sdílenými fotografiemi v komentářích ocenili změnu. „Moc mu to sluší,“ zaznělo v jednom z nadšených ohlasů.

Proč se Jiří Krampol tak pečlivě připravoval? Důvod je prostý – v úterý má mít premiéru film, ve kterém hraje. Jedná se o romantickou komedii Láska na zakázku, kterou režíruje a ve které i hraje Eva Toulová (34).Je ale otázkou, zda Krampol bude na premiéře přítomen, vzhledem k jeho zdravotnímu stavu. Podle tvůrců filmu Krampol, s ohledem na zdravotní stav a doporučení lékařů, svou účast potvrdil.O jeho účasti se tedy rozhodne na základě toho, jak se tento „český Belmondo“ bude cítit. Lékaři mu kvůli jeho zdravotnímu stavu, opakovaným nemocem průdušek a astmatu, neustále doporučují, aby práci omezil na minimum – například jen na občasné načítání audioknih. Avšak Jiří Krampol je nezmar, který miluje kamery a kamery milují jeho.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články