Honza Musil se rozhodl ukončit spolupráci s TV Barrandov a nepomohla tomu ani změna vlastnictví televize po odchodu Jaromíra Soukupa. Nemám tohle zapotřebí, přiznává

2788
Sdílejte

Musil, který byl oblíbeným moderátorem pořadu Nebezpečné vztahy, nyní k dalšímu natáčení nových dílů tohoto pořadu nepřistoupí. Přestože měl pořad věrné diváky a lákal mnoho lidí k obrazovkám, situace se pro Musila stala neudržitelnou.Pořad fungoval na základě příběhů diváků, které ztvárňovali herci, a byl známý svými emotivními momenty. V poslední době si však diváci stěžovali na opakované reprízy místo nových dílů. TV Barrandov se snažila Musila přemluvit k pokračování spolupráce, ale podle informací od zdroje ze štábu pořadu Nebezpečné vztahy se to nepodařilo.

Musil ztratil víru v nové pořádky pod novým vlastníkem televize. Jeho pocity zklamání zřejmě přispěly k rozhodnutí ukončit natáčení pořadu, což již dříve naznačoval svým vyjádřeními, že tuto práci nedělá za každou cenu. Jisté spory ohledně finančních závazků stanice rovněž zpomalují jednání o nové smlouvě.

TV Barrandov nyní hledá nové tváře a pořady, ale podle slov výkonné ředitelky Andrey Geyer televizní stanice stále usilovala o udržení Musila. Bohužel, jasná dohoda o nové smlouvě nebyla nalezena. Musil několikrát odešel a vrátil se na Barrandov, naposledy se však zdá, že jeho odchod je konečný.Je to tedy hořký konec spolupráce mezi Honzou Musilem a TV Barrandov, který uzavírá kapitolu oblíbeného pořadu Nebezpečné vztahy, jenž měl místo v srdcích mnoha diváků.

Kam dál?

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová odtajnila, co znamená její tetování. Na paži má nápisy v arabštině

Uplynulo15 let od smrti Michaela Jacksona. Spolu se smutným výročím vyšlo najevo tajemství

Jak princezna Kate zvládá následky chemoterapie: Stylistka popsala smutné detaily

Kellnerová s partnerem a její nejstarší dcerou Annou koupili čtyřhvězdičkový hotel ve Špindlerově Mlýně za víc než 700 milionů korun

Rozvodový boj nemocné Shannen Doherty s manželem: Kurt zdržuje schválně! Čeká, až umřu, aby mi nemusel platit!

Další články