Vnučka Mekyho Žbirky Dominika V. se za záhadných okolností zřítila z nadjezdu na silnici, utrpěla velmi vážná zranění

3286
Sdílejte

U něj se však zdrželi jen krátce a poté společně zamířili do nákupního centra. Tam měli jít do automatu na lahve, načež Dominika odešla. Kamarád se domníval, že šla na vlak. Dle svědků byla ještě spatřena v baru, poté však její stopa končí až do chvíle, kdy byla nalezena těžce zraněná pod nadjezdem.

Dominika je nevlastní vnučkou Mekyho Žbirky, neboť její otec je manželem Žbirkovy dcery Denisy (51), se kterou má ještě 15letou dceru Zaru. Rodina si myslí, že Dominiku srazilo auto a rezolutně odmítá, že by spáchala sebevra*du. Případ vyšetřuje policie.Dominika byla převezena do nemocnice v Trenčíně a později do Bratislavy, kde již tři týdny bojuje o život. Její nevlastní matka Denisa Žbirková na sociálních sítích vyjádřila své zoufalství nad celou situací a ptá se, zda toho se svým manželem Petrem nezažili již dost.

Celý případ je opředen mnoha nejasnostmi a rodina doufá, že se podaří objasnit, co přesně se v osudný den stalo. Hlavní prioritou je nyní Dominičino uzdravení, ačkoliv lékaři zůstávají v prognózách opatrní vzhledem k vážnosti jejího stavu.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články