Velké zklamání zasáhlo české hokejové fanoušky : Zápas se Švédskem nebude komentovat Záruba s Voráčkem, lidé se bouří

15912
Sdílejte

Jeho bezprostřední reakce a postřehy baví fanoušky u obrazovek. Nezapomenutelné jsou například jeho hlášky z čtvrtfinálového zápasu proti USA, kdy nabádal hráče k tvrdé hře slovy „řezat, řezat, řezat“. Na konci utkání pak Voráček nedočkavě poskakoval vedle zkušeného komentátora Záruby a nemohl se dočkat, až bude moci oficiálně oznámit vítězství českého týmu.

Zpráva, že semifinálové utkání se Švédskem bude komentovat jiná dvojice, konkrétně Tomáš Jílek a Martin Hosták, vyvolala mezi fanoušky vlnu nevole. Na sociálních sítích se objevily četné reakce vyjadřující zklamání a volající po návratu Záruby s Voráčkem. Fanoušci argumentují tím, že tato dvojice momentálně představuje to nejlepší, co může Česká televize divákům nabídnout, a že by se osvědčené složení nemělo měnit.

I když Jílek a Hosták jsou považováni za kvalitní komentátory s bohatými zkušenostmi, například z přenosů Tour de France, značná část diváků by v takto důležitém zápase přivítala spíše dvojici Záruba-Voráček. Fanoušci doufají, že alespoň finálový zápas, pokud do něj česká reprezentace postoupí, bude svěřen právě jim.

Celá situace ukazuje, jak velkou oblibu si vysloužilo komentátorské duo Záruba a Voráček. Jejich netradiční pojetí, humor a zaujetí pro hru si získaly srdce hokejových fanoušků, kteří je nyní považují za neodmyslitelnou součást mistrovství. Nezbývá než doufat, že se tato dvojice za komentátorskými mikrofony ještě objeví a zprostředkuje divákům jedinečný hokejový zážitek. Nakonec je však nejdůležitější výkon českých hokejistů na ledě, kterému budou fanoušci držet palce bez ohledu na to, kdo zápas komentuje.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články