Tvrdá rána pro Pavlu Tomicovou. Je to definitivní. Doufala v návrat do Zoo, o svou šanci už nadobro přišla

13947
Sdílejte

Malý ji nečekaně opustil kvůli o devatenáct let mladší herečce Kristýně Kociánové, které loni v září porodila syna. Nic přitom nenasvědčovalo, že by Tomicová s Malým nebyli ideálním párem. Rozvod pro ni i pro mnohé byl velkým šokem a znamenal nesmírně těžkou životní zkoušku, po níž viditelně zhubla.

I přesto se ale oblíbená herečka nevzdává a pokračuje ve své práci. I když se do seriálu Zoo nevrátí, diváci se mohou těšit na její další role. Televize Prima s ní do budoucna počítá v jiných projektech. Tomicová má navíc jistě mnoho příležitostí k seberealizaci v divadle, kde je rovněž velmi úspěšná a obdivovaná.

Ačkoliv prochází náročným obdobím, snaží se nevzdávat a jít dál, byť ji to stojí velké úsilí. Doufejme, že se jí podaří překonat všechny překážky a opět najít v životě i v práci spokojenost a radost.

 

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články