Těžký osud Davida Pastrňáka: Roky žil na hranici chudoby. Přišel o milovaného tatínka i o vytouženého syna

6122
Sdílejte

Kromě sportovních úspěchů ale Davida potkala i velká osobní tra*édie. V roce 2017 přišel s partnerkou Rebeccou o syna Vigga, který zemřel pouhých 6 dní po porodu. Tato nesmírná ztráta otřásla Davidovým světem v základech. O dva roky později ale s Rebeccou přivítali na svět dcerku Freyu Ivy, která jim vrátila ztracenou radost a životní energii.

I přes všechny těžkosti, se kterými se David musel vypořádat, pokračuje velmi úspěšně ve své hokejové kariéře. Je oporou Bostonu, pravidelně reprezentuje Česko a dokonce získal ocenění pro nejlepšího českého hokejistu sezóny – Zlatou hokejku.

Davidův životní příběh je inspirací pro mnoho lidí. Ukazuje, že i člověk, který se narodil do chudých poměrů a musel čelit tolika tragédiím, dokáže díky svému talentu, píli a pevné vůli dosáhnout svých snů. David Pastrňák je důkazem, že se nevyplácí se vzdávat ani v těch nejtěžších chvílích. Jeho příběh je příběhem odhodlání, houževnatosti a vítězství ducha nad osudem.

Kam dál?

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Další články