Starší žena dala všechen majetek své mladší dceři. Ta ji pak vystěhovala do nejhorší LDN v kraji

900
Sdílejte

Musela velmi tvrdě bojovat, aby se s dítětem uživila. Překonala dokonce i vážné onemocnění rakovinou, aniž by jí kdokoliv z rodiny pomohl.

Mezitím si Eva užívala pohodlný život v luxusním domě rodičů, kde s nimi žila až do svých 30 let i se svou vlastní rodinou. Postupně začala na rodiče naléhat, aby jí rodinný dům připsali. To se jí z velké části podařilo, rodiče si však část domu ponechali, což Eva nedokázala překousnout. Celých 10 let s nimi nepromluvila ani slovo, dokonce ani ve chvíli, kdy její otec vážně onemocněl a byl zcela upoután na lůžko.

O staré a čím dál méně soběstačné rodiče se starala hlavně Alena a také Evina starší dcera Erika. Erika byla nechtěné dítě, které Eva hned po porodu odložila k prarodičům. Celý Eričin život provázelo psychické i fyzické tý*ání ze strany matky. Když Eva potřebovala uvolnit místo ve vile pro svou mladší a preferovanou dceru, bez okolků dospělou Eriku z domu vyhodila, ačkoliv neměla kam jít.

Drama vyvrcholilo ve chvíli, kdy byla stará matka hospitalizovaná s vážným zánětem a hrozilo, že zemře. Eva bleskově převzala opatrovnictví nad matkou, donutila ji přepsat na sebe veškerý zbylý majetek a když matka navzdory prognózám nezemřela, nechala ji bez milosti odvézt do jednoho z nejhorších domovů důchodců v kraji. A to navzdory tomu, že Eva vlastnila mnohamilionové nemovitosti, nemusela chodit do práce a měla ty nejlepší podmínky se o matku postarat.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články