Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

2073
Sdílejte

4. Zostřené smysly: Svět běžně vnímáte prostřednictvím pěti smyslů. I s jejich pomocí vám mohou astrální bytosti dávat svá znamení.Andělé mohou použít vaše smysly k zaslání signálu. Zaslechli jste typický smích člověka, který je vám blízký a je vám vždy oporou, ale nikde ho kolem sebe nevidíte? Cítíte uprostřed betonového města typickou vůni rozkvetlého stromu z babiččiny zahrady, kde jste trávili nádherné dětství? Rozezvonilo se vám v uších? Periferně máte pocit, že se kolem vás někdo mihl, ale nic nevidíte? Zažili jste pocit déjà vu? Jestli vás smysly klamou, jsou zostřené nebo se vám snaží odhalit něco, co se do té situace a místa prostě nehodí, není to náhoda. Neplašte se, jen zkuste dál pozorovat a naslouchat, pátrejte, klaďte otázky.

5. Intuitivní vědomí: Někdy prostě „víte“. Možná se dlouho potýkáte s otázkou a náhle dostanete odpověď v nejjednodušší možné formě – přes píseň, slogan, nebo třeba název knihy. Tyto „náhody“ mohou být přímým zásahem vašeho anděla strážného, aby vám pomohl najít cestu vpřed.

Takže, pokud máte pocit, že tyto signály na vás doléhají, nebojte se jim věnovat pozornost. Věřte své intuici a buďte otevření zprávám, které vám mohou andělé posílat. Je to o otevření se možnostem a o tom, být vnímavý k okolnímu světu a jeho signálům.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články