Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

2073
Sdílejte

Všímejte si, jaké emoce sny vyvolávají – strach, úzkost či naopak pocit klidu.Jakékoli varování nebo předtuchu, kterou dostanete během spánku, rozhodně neignorujte. Duchovní svět k vám promlouvá, respektujte pocity, které z takových snů máte. Oblévá-li vás děs nebo cítíte mrazení v zádech, možná není směr, kterým jste plánovali jít, ten pravý.

2. Technické problémy: Neobvyklé technické potíže, jakými jsou problémy s autem, výpadky elektrické energie nebo problémy s mobilním telefonem, mohou být znamením, že byste měli na chvíli zpomalit a zamyslet se nad svými dalšími kroky.Jste-li k signálům astrálního světa hluší a slepí, váš anděl strážný použije co nejzřetelnější způsoby, jak si získat vaši pozornost.

3. Fyzické pocity: Pocity jako je nepříjemné stahování v žaludku, mráz po zádech, nebo pocit těžkého závaží mohou být varováním. Zamyslete se nad situací, ve které se tyto pocity objeví, a zvažte, zda vám andělé neposílají signál k opatrnosti.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články