Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

581
Sdílejte

Nejvzácnějším a nejdražším kouskem v aukci byly platinové hodinky F.P. Journe Vagabondage 1 s červeným ciferníkem v barvě Ferrari. Tyto hodinky z 18karátového bílého zlata s vyobrazením loga Ferrari, Schumacherovy závodní helmy a sedmi symbolů jeho titulů mistra světa byly Michaelovi věnovány jako vánoční dárek v roce 2004 tehdejším šéfem stáje Ferrari Jeanem Todtem. Právě tento model se vydražil za rekordních 1,5 milionu švýcarských franků (v přepočtu asi 1,53 milionu eur).

Aukce vzbudila velký zájem sběratelů z celého světa. Kromě Evropanů, zejména Němců, a Američanů se zúčastnilo i mnoho zájemců z Asie a Blízkého východu. Aukční dům Christie’s očekává, že tzv.

Kam dál?

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Další články