Moderátorka Petra Svoboda (41) se ve strašnickém krematoriu rozloučila se svým manželem Ondřejem Křivkou (†38)

60127
Sdílejte

Mezi dalšími přítomnými byli například Emma Smetana s partnerem Jordanem Hajem, kavárník Richard Hrádek či módní návrhář Lukáš Macháček. Pod rakví byly umístěny dvě srdce z květin – jedno z bílých růží od dětí a druhé z rudých růží od manželky Petry. Zbytek věnců tvořily převážně bílé květiny. Na pravé straně stála fotografie zesnulého a také obrazovka s videozáznamem.

Petra Svoboda zvolila pro tuto smutnou příležitost černé pouzdrové šaty a na hlavě měla fascinátor se síťkou. Její bolest byla patrná všem přítomným. U vstupu do smuteční síně byla umístěna kondolenční kniha, rodina si však nepřála osobní kondolence.Ondřej Křivka zahynul 12. května při tra*ické nehodě, kdy ho na kole srazil řidič automobilu značky Citroen. Dle policejního mluvčího Miroslava Šupíka řidič ročník 1986 nedal cyklistovi na křižovatce přednost, ten utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl. Přivolaní záchranáři se snažili muže desítky minut resuscitovat, bohužel neúspěšně. Lékař nakonec musel konstatovat smrt.

Odchod Ondřeje Křivky je velkou tra*édií nejen pro jeho rodinu, ale i pro všechny jeho blízké a přátele. Památku tohoto výjimečného člověka, milujícího manžela a otce si jistě všichni přítomní uchovají navždy ve svých srdcích.

Kam dál?

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Další články