Lukáš Vaculík, slavný český herec a dívčí idol 80. a 90. let, se v tichosti oženil se svou přítelkyní Lucií Kršákovou

27530
Sdílejte

Pro Lukáše Vaculíka je sňatek s Lucií Kršákovou bezpochyby výhrou. Jeho manželka je nejen krásná a chytrá, ale také velmi schopná a vlivná. Pro herce může být manželství s takovou ženou velkou oporou a pomocí v jeho další kariéře. Oba novomanželé se snažili svatbu utajit, aby ochránili své soukromí před zvědavýma očima veřejnosti a médií. Přesto se informace o jejich sňatku dostala na veřejnost.

Lukáš Vaculík a Lucie Kršáková tvoří nepochybně pár, který v českém showbyznysu vzbudí pozornost. On, slavný a talentovaný herec, a ona, vlivná osobnost z mediálního prostředí. Jejich vztah, ač dosud žili spíše v ústraní, nyní přitahuje zájem médií i veřejnosti.

Fanoušci se jistě těší, až uvidí první společné fotografie novomanželů a možná se v budoucnu dočkáme i rozhovoru, ve kterém Vaculík a Kršáková poodhalí něco více ze svého soukromí a prozradí podrobnosti o své lásce a svatbě, která byla dosud zahalena rouškou tajemství.

Jisté však je, že Lukáš Vaculík po boku své vlivné manželky vykročil do nové etapy svého života a můžeme mu jen popřát, aby jejich manželství bylo šťastné a aby se mu i nadále dařilo v jeho herecké profesi. Třeba se díky podpoře a konexím jeho choti dočkáme nových zajímavých rolí tohoto oblíbeného herce.

Kam dál?

Předseda slovenské vlády Robert Fico bude mít po květnovém atentátu trvalé následky

Sestra zesnulé Victorie (†40) zveřejnila dojemnou vzpomínku na sociálních sítích. Řekla, co bude s dětmi…

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová odtajnila, co znamená její tetování. Na paži má nápisy v arabštině

Uplynulo15 let od smrti Michaela Jacksona. Spolu se smutným výročím vyšlo najevo tajemství

Jak princezna Kate zvládá následky chemoterapie: Stylistka popsala smutné detaily

Další články