Krize ve třetím manželství Brzobohatého?! Zbytečně dramatizuje, říká Daniela!

4064
Sdílejte

Daniela ho tehdy podržela a možná i to přispělo k jeho rozhodnutí, že ji v květnu požádal o ruku. Vybral si k tomu nádherné Maledivy. Nečekali pak dlouho na své „ano“ a už v září měli romantickou svatbu v italském Lago di Garda a vypadali šťastně a spokojeně. Oba otevřeně mluvili io jejich touze po společném děťátku.Možná i kvůli tomu se Daniela rozhodla skončit s jejími náročnými pracovními závazky a zůstala jako moderátorka na volné noze. Občas se ale ani v soukromí s Ondrem adrenalinu zcela nevyhne, jak nedávno přiznala v podcastu Bublina. “ Už od začátku jsem dokázala identifikovat některé věci, při kterých jsem si říkala, že by mi mohly překážet. Ale pak jsem si řekla, jestli je to pro život tak důležité,“ otevřeně řekla Daniela  a snad se to Ondřeje hodně nedotklo, když dodala, že je „občas hysterický“ .

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články