Jan Saudek slaví 89. narozeniny. Uznávaný fotograf zplodil až dvacet dětí, dopustil se i incestu s vlastní dcerou

4367
Sdílejte

Já jsem je miloval a oni mě zradili, ale nepřeju jim nic zlého. Mám dojem, že pro každé dítě je otec, i když ho třeba vidí jen pět minut denně, pořád důležitý,“ přiznal v rozhovoru.

Díky tomu, že si nasekal děti s vícero ženami, dostal se do svízelné finanční situace a musí platit vysoké alimenty. Z tohoto důvodu si dle svých slov nemůže dovolit odejít do důchodu. „Mám alimenty a platím jak mourovatej. Tak potřebuji vydělávat. Já se těším, až budu opravdu starý a už nebudu muset vydělávat a budu žít z penze. Ale penze je jenom 20 000, což mi vydrží tak jeden den,“ svěřil se.

Dítě dokonce čekal i se svou vlastní dcerou Karolínou, která šla nakonec na potrat. „Čekali jsme spolu dokonce dítě! Dcera šla na potrat. Přítel lékař mi řekl, že dítě by bylo úplně v pořádku. Já jsem Karolínu velice miloval. Ona mě ne. Když ženská miluje, tak to dítě chce za každou cenu udržet,“ prohlásil kdysi v jednom z dalších rozhovorů. S Karolínou byli ve vztahu téměř čtyři roky. Ta následně skončila na psychiatrii a spadla do drog.

Jeho současná žena Pavlína, s níž má syna Matěje a dcery Annu Marii a Josefínu, by si dokonce moc přála další dítě, a to i přes obrovský věkový rozdíl čítající 45 let, jenž je dělí. O tom však nechce Saudek ani slyšet. „Máme spolu tři děti a ona chce další. Bylo by ale neštěstí, kdyby to dítě nebylo v pořádku. Po té osmdesátce už se nemá moc rozplozovat,“ přiznává.

Asi nejpropíranější byl jeho vztah se Sárou Saudkovou, která si následně pořídila čtyři děti se Saudkovým synem Samuelem.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články