Jakub Štáfek neoslavil své 34. narozeniny. Dcera mu popřála, po manželce nic nechtěl. „Je to pro mě den jako každý jiný. Mám to tak zhruba poslední čtyři roky,“

3622
Sdílejte

Jakub Štáfek je úspěšný český herec, který na sebe upozornil zejména rolí v populárním seriálu Hořký svět, kde hraje po boku dalších známých tváří jako jsou Matouš Ruml či Berenika Kohoutová. I přes svou vytíženost se ale snaží být skvělým otcem pro své dvě dcery a užívat si čas strávený s rodinou. A to i ve chvílích, kdy se zrovna neslaví žádná velká událost.

Téma narozenin je pro každého velmi individuální. Někdo je prožívá naplno, pro jiného jsou jen připomínkou přibývajícího věku. Jakub Štáfek se netají tím, že on sám se řadí spíše do druhé skupiny. Přesto mu ale osud nadělil krásný narozeninový dárek v podobě upřímného dětského přání. A o to víc si ho váží, jelikož mu ho darovala dcera, kterou nadevše miluje.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články