Felix Slováček má o Dádu strach : Už jí nikdo nepomůže, k životu potřebuje jenom víno

1617
Sdílejte

Když za ní přišel do šatny, neměla žádný zjevný důvod k pití, ale incident skončil tím, že hlavní sponzor akce dal výpověď.

Podle Slováčka se Dádina závislost postupně zhoršuje a on se cítí bezmocný, protože Dáda odmítá vyhledat odbornou pomoc. Ačkoliv spolu nedávno vystupovali na veřejnosti a Dáda vypadala spokojeně, Slováček připouští, že to bylo spíše přání otcem myšlenky a ve skutečnosti se věci zatím příliš nezlepšily. Dáda prý tvrdí, že nepije, ale Slováček nachází doma prázdné lahve, které ona odmítá vzít na vědomí.

Slováček se obává, že se Dáda už nikdy nevrátí ke své pěvecké kariéře a že její láska k alkoholu přerostla i city, které k němu dříve chovala. Popisuje pocity zoufalství a bezmoci, které zažívá, když vidí, jak závislost ovládá jeho ženu. Dáda podle něj nedá ani na vlastní děti, které vědí, že s ní nic nepohne.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články