Dne 23. května přichází OHNIVÝ ÚPLNĚK ve Střelci. Co jste zaseli, to sklidíte

3562
Sdílejte

To, na co se zaměřujeme, vyplňuje náš život a formuje naši realitu. Místo toho, abychom podporovali negativní myšlenky, bychom měli rozvíjet svou kreativitu. Nenechme se strhávat běžnými starostmi, ale hledejme krásu v každodenních činnostech. Když jsme v harmonii s tím, co nám život přináší, nacházíme v tom osvobození a růst. Tím se rozvíjí naše božské dary, nadání a schopnosti. Přestože se nám některé věci mohou zdát nemožné, všechno je možné. Při zpětném pohledu zjistíme, co nás posunulo kupředu a co jsme nechali za sebou.

Naše myšlenky ovlivňují naše pocity. Když se zaměříme na negativní aspekty, vytváříme v sobě neklid a zmatek. Naučme se ovládat svou mysl, zastavit negativní programy a vědomě se rozhodovat, čemu věnovat pozornost. Staňme se pány svého života a vybírejme si to, co nás posiluje a rozvíjí.

Nepodléhejme tlakům na dosažení pomíjivých úspěchů. Hledejme radost v prostých věcech, které obvykle považujeme za samozřejmé. Sdílením radosti z toho, co nás těší, oslovujeme srdce druhých. Pozorujme krásu kolem nás, naslouchejme zvukům přírody a vše, co děláme, dělejme s láskou. Když se oddáme svému konání, zažíváme přítomný okamžik a spojujeme se se sebou i s celým Vesmírem.

Tento úplněk přinese nový příval energie, protože Jupiter, vládce úplňku, vstoupí 26. května do znamení Blíženců, kde zůstane rok. Toto období bude podporovat naše poznání, komunikaci a přinášet nové informace, které mohou být jak povznášející, tak zrádné. Hledání duchovního rozměru v životě bude zesíleno, stejně jako zájem o nové poznatky, vědu a filosofii. Budeme chtít být blíž lidem, kteří jsou nám blízcí, a ti nás mohou inspirovat i vyvolávat negativní emoce.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články