Co můžete nachytat z láhve s vodou, když ji použijete mnohokrát? Nepříjemné se velice snadno může stát skutečností!

1101
Sdílejte
Jakoby toho nebylo dost, stálá vlhkost podporuje také růst hub, tedy plísní. Nejhorší je, že zpočátku pouhým okem nevidíme ani plíseň, ani bakterie. Uvnitř láhve však mohou růst.Pokud je zkonzumujeme, mohou potenciálně způsobit příznaky podobné jako při otravě jídlem. Jeho nejklasičtějšími příznaky jsou zvracení, průjem a bolesti břicha. Na druhé straně u alergiků na plísně může dojít ke vzplanutí jejich příznaků.
Co dělat
Abychom tomu všemu zabránili, jedno řešení je podle Dr. Sumego. Po každém použití omyjte láhev s vodou. Ale obyčejné opláchnutí nestačí. Musíte ji důkladně namydlit, zaměřit se na každé těsné a obtížně dostupné místo.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články