Agáta si protiřečí : „Normálně bych se styděla za hvězdami přijít. Lituje hokejisty, že je lidé nahánějí po Praze a sama využila situace a vyfotila se s Davidem Pastrňákem a Martinem Nečasem

2776
Sdílejte

Poděkovala za společnou fotografii a vyjádřila politování nad tím, co hráči musí snášet. Jeden večer jsou oslavováni jako mistři a druhý den se stávají terčem bulvárního honu. Hanychová se pozastavila nad tím, kam se poděla pokora, úcta a respekt vůči sportovcům.Agáta Hanychová však nebyla jediná, kdo se s českými hokejisty po jejich návratu z mistrovství světa vyfotil. Snímek si pořídil také bojovník MMA Karlos Vémola, který se zvěčnil s obráncem Radko Gudasem a nazval ho „nejtvrdším hokejistou České republiky“. Selfie s národním týmem si neodpustila ani influencerka Eva Feuereislová, známá také jako Plastic Queen.

Čeští hokejisté si po zisku zlatých medailí na mistrovství světa užívají zasloužené oslavy. Redakce eXtra.cz je zastihla například v populárním pražském baru Kozička, kde hráči tančili na stole a dopřávali si drahé nápoje. Oslavy vítězství se tak nesou ve velkém stylu a čeští mistři si užívají pozornosti fanoušků i médií, i když ne vždy je tato pozornost žádoucí a příjemná, jak poznamenala Agáta Hanychová.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články