6 způsobů, jak vyčistit náš domov od negativní energie…

590
Sdílejte

Negativní energie je něco, co má v sobě mnoho lidí, v důsledku čehož ji směřují do místa, kde se nacházejí, a následně se nám všechno kazí.Mnozí z nás si už mnohokrát všimli, že po návštěvě přítele, známého, příbuzného, ​​kolegy se nám všechno pokazí. Několikrát je to způsobeno negativní energií, kterou má tento člověk v sobě.Negativní energie: obsazuje všechny prostory, ve kterých se tato osoba nachází.Nemusí si to uvědomovat, ale výsledkem je, že negativní energie je jako vzduch, šíří se všude. Ovládá prostory domu, proniká jím.

Důsledkem toho je začátek neúspěchů, napětí, hněvu, strachu, reptání, zpoždění v něčem očekávaném a čehokoli jiného negativního, co může vzniknout.

Negativní energie: Církev ji nazývá jazykem

Církev to nazývá vyplazování jazyka a navrhuje kadění za předpokladu, že ten, kdo kádí, řekne: „Ježíš Kristus vítězí a rozptyluje všechno špatné“. I toto je způsob osvobození od „zla“.

Negativní energie: navrhuje se energetické očištění šalvějí.

Šalvěj se od dávných dob používala k odhánění zlých duchů. Ve středověku k dezinfekci zemí, kde žili nemocní lidé, jejím pálením na uhlí . Co můžeme udělat, je následující:

Kam dál?

Změna na kterou se budou muset řidiči připravit. Výstražné trojúhelníky za výstražná světla

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Další články