Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

2445
Sdílejte

Ve světě českého showbyznysu jsme byli svědky mnoha veřejných rozchodů, které často vyvolávají rozruch a diskuse. Jedním z takových případů byl nedávný rozchod mezi známou českou herečkou Veronikou Žilkovou a jejím dlouholetým partnerem, Martinem Stropnickým. Po téměř dvou desetiletích manželství a společně strávených chvílích došlo k jejich rozvodu, který byl dokončen v červnu 2023.Veronika Žilková, dceři hudebního pedagoga a flétnisty Václava Žilky, se na veřejnosti proslavila nejen díky svým hereckým výkonům, ale i svým osobním životem.

Po rozvodu s Martinem Stropnickým, který byl veřejně znám a komentován, se herečka rozhodla pro významný krok v osobním životě. Návrat ke svému dívčímu příjmení byl pro ni symbolickým uzavřením bolestivé kapitoly.Herečka oznámila tuto změnu na svém facebookovém profilu, kde s nadšením sdílela fotografie svého nového pasu a občanského průkazu se jménem Veronika Žilková. Tento krok byl pro ni důležitý nejen z hlediska osobního, ale i profesního, neboť je veřejnou osobností a každá její změna je sledována širokou veřejností.Veronika Žilková prošla v průběhu let několika významnými životními změnami. Vdala se celkem třikrát a má pět dětí s různými partnery. Její život a kariéra jsou příkladem toho, jak osobní záležitosti mohou ovlivnit veřejný obraz známé osobnosti.

Kam dál?

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Další články