Tomáš Plekanec byl její životní láskou. Lucii Vondráčkové trvalo čtyři roky než si odpustila, že manželství skončilo

1287
Sdílejte

Plekanec se pokusil s Vondráčkovou párkrát sejít, ale podle něj to dopadlo tak, že si ho nahrávala na telefon. Konec rozvodu je podle něj ještě daleko, ale doufá, že „rozum vyhraje nad penězi“ a chce být se syny. Říká, že nechce, aby si kluci jednou četli nějaké pomluvy o rodičích nebo aby trpěli, že nejsou s tátou. Nechce je zároveň odehnat od mámy, protože ví, že ji potřebují.I proto nepokračuje jinde v NHL, ale vrátil se do Česka, jak bylo v plánu. Kvůli celé kauze má i výčitky, že to odnáší jeho nová přítelkyně Lucie Šafářová. Ale věří, že dnes už většina lidí chápe, jak to celé bylo a že Šafářová nikdy nebyla důvodem jejich rozchodu. Rozvod Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové byl velmi medializovaný a podle hokejisty i promyšlený ze strany zpěvačky. Plekanec se vrátil do Česka, aby mohl být se syny, ale stále bojuje za to, aby kluci netrpěli nepřítomností táty. Celá kauza má dopad i na jeho nový vztah s Lucií Šafářovou, ale věří, že většina lidí již chápe, jak se věci mají. Konec rozvodu je podle něj zatím v nedohlednu, ale doufá ve vítězství rozumu nad penězi.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články