Ornella Koktová se svěřila, že podstoupila sterilizaci. S Pepou už čtvrté dítě mít nebudou

790
Sdílejte

Ornella otěhotněla pouhé tři měsíce po předchozím porodu, což pro ni bylo velkým překvapením. Po porodu měla zdravotní komplikace, jako nález pod žebry a otravu krve. Musela podstoupit další operace a téměř tři týdny ležela na jednotce intenzivní péče a následně i na běžném oddělení.Sterilizaci se rozhodla podstoupit i proto, že její tělo odmítalo jakoukoli antikoncepci, po které vždy měla problémy. Mít tři děti byl také jeden z důvodů, proč přijala nabídku účasti v soutěži Survivor, i když si nakonec pohádkovou výhru neodnesla a musela odstoupit kvůli zdravotním potížím.Ornella přiznala, že jelikož měla první dítě velmi brzy, maturovala těhotná a rychle se ponořila do rodinného života, přišla o zážitky typické pro dvacátá léta, jako cestování, poznávání nových věcí a návštěvy festivalů. Účast v Survivoru pro ni byla příležitostí něco z toho dohnat.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články