Jaromír Soukup připravil pro svou milovanou holčičku velkolepou oslavu prvních narozenin : Promluvil o přípravách

1616
Sdílejte

Jaromír se dokonce pustil do pečení a Rozárce vlastnoručně upekl její první narozeninový dort, který ozdobil čerstvým ovocem. Celý proces vaření a pečení dortu pak detailně zdokumentoval na videu, které sdílel se svými fanoušky.“Přípravy na oslavu jsou v plném proudu,“ okomentoval Soukup video a dodal: „Jde o malou rodinnou oslavu v kruhu nejbližších. Rozárce je teprve rok, takže oslavička je jen pro ni. Chci, aby cítila, že ji milujeme.“Fanoušci byli fotografiemi a videem dojatí a mnozí ocenili, že si Jaromír na přípravách dal tolik záležet a dokonce se sám pustil do pečení dortu. „To je krásné, že jste Rózince sám a vlastníma rukama upekl dort,“ napsala jedna z fanynek. Také Josef Kokta vyjádřil Jaromírovi podporu stručným vzkazem „jo“.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články