Ivana Gottová se omluvila fanouškům : Villu Gott letos neotevřu ! Doufám, že mi odpustíte

565
Sdílejte

Přípravy a plány jsou v plném proudu, ale bohužel potrvají déle, než původně předpokládali. Z tohoto důvodu se otevření Villy Gott posouvá až na polovinu roku 2025. Gottová prosí fanoušky o trpělivost a pochopení tohoto nelehkého rozhodnutí.I když se otevření muzea odkládá, Ivana Gottová má pro fanoušky i jednu pozitivní zprávu. Na podzim letošního roku, kdy by Karel Gott oslavil své 85. narozeniny a zároveň si připomeneme 5. výročí jeho odchodu, se uskuteční velkolepý vzpomínkový koncert „Karel Gott – jeho písně žijí dál“. Koncert proběhne 5. listopadu 2024 v pražské O2 aréně.Na koncertě vystoupí řada hudebních hvězd, včetně některých zcela nečekaných hostů. Ivana Gottová slibuje, že se pokusí přenést alespoň trochu atmosféry z Villy Gott i do O2 arény. Věří, že si fanoušci s chutí připomenou nádherné písně Karla Gotta a odpustí jí posunutí termínu otevření muzea.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články