Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

1102
Sdílejte

Postup:

Příprava těsta:

    • Rozmrazte listové těsto podle pokynů na obalu. Rozválejte na pomoučněném povrchu na tloušťku přibližně 5 mm. Těsto vložte do vymazané a moukou vysypané formy, propíchejte vidličkou a pečte v předehřáté troubě na 200 °C asi 15 minut, nebo dokud není zlatavě křupavé. Nechte vychladnout.Příprava krémové náplně:
      • V kastrůlku přiveďte k varu 400 ml mléka s vanilkovým luskem rozříznutým podélně (nebo vanilkový extrakt).
      • Ve směsi žloutků, cukru a kukuřičného škrobu rozmíchejte zbytek mléka, až vznikne hladká směs. Tuto směs pomalu a za stálého míchání přilévejte do horkého mléka. Vařte na mírném ohni, dokud směs nezhoustne.
      • Krém odstavte z ohně, odstraňte vanilkový lusk a nechte mírně vychladnout. Poté krém promíchejte do hladka a nechte úplně vychladnout. Smíchejte s ušlehanou smetanou a rozetřete na vychladlé těsto.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články