Andrej a Monika Babišovi tráví Velikonoce od sebe. Spekulace o rozchodu sílí

719
Sdílejte

Už od silvestra se neobjevili na žádné společné fotografii, což vyvolává spekulace o možném rozchodu. Především fanoušci se pod příspěvky Andreje Babiše z dovolené ptají, kde je jeho manželka.Manželé Babišovi jsou svoji 7 let, před svatbou spolu žili 23 let a mají dvě dospělé děti. Společné dovolené v zahraničí byly u páru běžné, i když se kvůli pracovním povinnostem Andreje Babiše párkrát stalo, že Monika jela na dovolenou sama nebo s přáteli a dětmi. To, že nyní na Velikonoce odjeli každý zvlášť do jiné destinace, je ale novinka.Monika Babišová se k situaci zatím nevyjádřila, redakce ji oslovila s dotazem ohledně vztahu s manželem, ale do vydání článku neodpověděla. V minulosti v rozhovoru prozradila, že je na své dospělé děti pyšná a očekává, že půjdou v otcových šlépějích a povedou úspěšně jeho firmu.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články