Agáta Hanychová je za vodou. Umí se otáčet a měsíčně si přijde na šestimístné číslo

3874
Sdílejte

Instagram jako výnosná reklamní plocha Agátin instagramový účet již dávno neslouží pouze jako osobní prostor pro sdílení zážitků s fanoušky. Proměnil se v lukrativní reklamní médium, kde se střídají placené spolupráce se známými značkami. Odhady hovoří o měsíčním výdělku mezi 400 a 500 tisíci korunami, ale vzhledem k jejímu konstantně rostoucímu počtu followerů se možná jedná o podhodnocené číslo.HeroHero: Drbárna, která vynesla balík Velkým hitem se stal placený stream „Drbárna“, který Agáta provozuje se svou kamarádkou Ornellou Koktovou na platformě HeroHero. Za měsíční předplatné 6 eur získává přístup více než 4600 zvědavých diváků, převážně žen. Po odečtení provize pro HeroHero zůstává děvčatům úctyhodných 630 tisíc korun měsíčně. A jelikož je Agáta hlavním tahounem tohoto projektu, spekuluje se, že z této sumy inkasuje královský podíl 60-70%, tedy něco mezi 377 a 440 tisíci.Rodinný podnik s bratrem K dalším příjmům patří společný pořad s bratrem Vincentem, který vychází v jednom nejmenovaném periodiku. I když nejde o tak tučné sousto jako v případě „Drbárny“, i tak si Agáta tímto počinem vydělá slušných pár desítek tisíc navíc.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články