Rybová a Prachař koupili v Malé Lečici zničený mlýn za 600 tisíc, předělali ho na krásný dům pro rodinu

56050
Sdílejte

Zničený mlýn se jim zdál jako ideální příležitost vybudovat útulný domov pro celou rodinu.Rekonstrukce staré nemovitosti nebyla jednoduchá a vyžadovala nemalé finanční prostředky. Kromě hypotéky si Rybová s Prachařem museli půjčit i od kamarádky, herečky Ivany Jirešové. Postupnými opravami a vylepšováním se jim ale podař přeměnit ruinu na krásné a prostorné rodinné sídlo.Ač je bydlení na venkově ideální pro výchovu dětí a poskytuje klid a čistý vzduch, má i své nevýhody – hlavně neustálé dojíždění za prací do Prahy. Prachař v rozhovoru přiznal, že cesta autem trvá přes půl hodiny a nevyplatí se jezdit domů během kratších pauz mezi představeními.Manželé proto nedávno investovali do bytu 3+1 v centru Prahy za téměř 8 milionů korun. Většinu ceny pokryli hypotékou, necelý milion doplatili z vlastních úspor. Díky pražskému bytu tak nyní mají zázemí i ve městě a nemusí po práci spěchat na venkov.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články