Rok první dámy Evy Pavlové. S čím svému muži radí? Dovolí si k němu nejvíce!

551
Sdílejte

Přiznává, že to pro ni nebylo jednoduché, ale když viděla, jak velkou podporu má její muž od lidí, rozhodla se jít do toho společně s ním a pokusit se něco v této zemi zlepšit.Pavlová se snaží svému manželovi příliš neradit a nevnucovat mu své názory. Uvědomuje si, že prezident má kolem sebe mnoho poradců a její pohled je jen jedním z mnoha. Přesto se nebojí mu otevřeně říci, pokud se jí něco nezdá v pořádku. Myslí si, že si toto může dovolit více než prezidentovi nejbližší spolupracovníci. Doma se ale s manželem snaží příliš nezabývat pracovními záležitostmi a věnovat se jiným tématům či sdílet zážitky, které je emocionálně zasáhly.První dáma si posteskla, že ji někteří lidé začali vnímat jako jakýsi „veřejný majetek“. Mrzí ji také, když slyší názory, že se s manželem po jeho zvolení změnili.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články