Josef Laufer otevřel oči? Zajímavé svědectví z nemocnice!

1934
Sdílejte

Podle informací od jeho kolegyně Vlasty Kahovcové měl v nedávné době na krátko otevřít oči, ale pak je zase zavřel. Jeho stav se bohužel výrazně nezlepšuje.“Je to hrůza, takhle dopadnout, pro něho, ale především pro jeho rodinu,“ dodala. Víte, že celé původní jméno slavného pacienta je Don José Francisco Pérez Rodriguez de Montagnes de Laufer? Osoba tohoto jména se narodila krátce před začátkem druhé světové války ve francouzském Sables d’Olonne. Laufer prožil dětství v zahraničí.Laufer se narodil v roce 1939 ve Francii. Jeho matka byla Španělka a otec byl Čech pracující jako lékař v různých evropských zemích. Josef tak prožil dětství v zahraničí a do Československa se přestěhoval až po 2. světové válce. Zde se pak vydal na dráhu úspěšného herce a zpěváka.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články