AKTUÁLNĚ : Muž měl v Jihlavě v obchodím centru zneužít šestiletou dívenku. Potřebovala jen na toaletu

3152
Sdílejte

Otec v tu dobu čekal na dceru v jiné části obchodního centra.Matka oběti je z celé události zdrcená a v šoku. Případem se intenzivně zabývají krajští kriminalisté. Podezřelého muže téměř okamžitě zadrželi přímo na místě činu, je možné, že byl v tu dobu pod vlivem alkoholu nebo drog. V neděli byl následně vzat do vazby.

Dívenka po traumatickém zážitku spolupracuje s pracovníky sociální péče a věnují se jí také dětští psychologové, aby jí pomohli celou situaci co nejlépe zvládnout.Policejní mluvčí potvrdila, že se jedná o velmi závažný mravnostní čin páchaný na nezletilé osobě a vzhledem k citlivosti případu a nutnosti chránit oběť nemohou sdělit žádné další podrobnosti.Případ poukazuje na děsivou skutečnost, že k se*uálnímu zneužití dítěte může dojít prakticky kdekoli a pachatelem může být i osoba z blízkého okolí rodiny. Je důležité děti vést k opatrnosti, ale zároveň jim poskytovat pocit bezpečí a v případě, že se stanou obětí trestného činu, jim zajistit veškerou dostupnou pomoc a podporu, aby se s traumatem dokázaly co nejlépe vyrovnat.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články