Vysoký cholesterol: Tuk není viníkem! Toto je skutečný nepřítel!

6157
Sdílejte

Výzkumníci dále naznačují, že dieta s nízkým obsahem sacharidů může být účinnější pro lidi s vyšším rizikem srdečních onemocnění, jako jsou osoby s nadváhou, hypertenzí a diabetem. Tyto závěry jsou podpořeny publikací American College of Cardiology, která zdůrazňuje potřebu vyhýbat se potravinám zvyšujícím hladinu cukru v krvi, jako jsou například chléb, brambory a sladkosti. To znamená, že by se pozornost měla přesunout od obviňování tuků k důrazu na omezení příjmu jednoduchých cukrů. Tato nová zjištění nám připomínají, že v oblasti výživy a zdraví srdce je stále mnoho nezodpovězených otázek a že je důležité neustále přehodnocovat naše doporučení na základě nejnovějších vědeckých poznatků. Je zřejmé, že při boji s vysokým cholesterolem bychom se neměli zaměřovat pouze na tuky, ale také na to, jaké množství a jaké druhy sacharidů konzumujeme.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články