Tento pejsek měl velmi těžký osud: Část jeho tváře mu někdo ze „srandy“ odstřelil petardou: Naštěstí se ho podařilo zachránit!

3574
Sdílejte

Každá operace byla krokem k tomu, aby Braveheart znovu získal schopnost dýchat, jíst a žít bez bolesti. Veterináři, kteří s Braveheartem pracovali, si nemohli pomoci a emoce z toho, co musel Braveheart vytrpět, je hluboce zasáhly. Přestože se snažili zůstat profesionální, uvnitř cítili vztek vůči těm, kteří se dopouštějí takových krutých činů. Nakonec se pro Bravehearta našla laskavá rodina, která ho přijala do svého domova a srdce. Stal se milovaným členem rodiny, kde je opečováván, milován a nikdy více nebude muset čelit krutosti, kterou zažil. Braveheartova přítomnost je živým připomenutím toho, že i v nejtemnějších chvílích může láska a péče přinést světlo a naději. Braveheartův příběh je silným svědectvím o odvaze a nezlomné vůli. Je připomenutím toho, že i když se lidé mohou chovat neuvěřitelně krutě, je zde také nekonečná kapacita pro soucit, lásku a záchranu těch, kteří nemohou mluvit za sebe. Braveheart je nyní symbolem naděje a změny, kterou může jeden jediný život přinést do světa.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články