Manželka Richarda Krajča má velké zdravotní problémy. Doktorka takový nález nikdy neviděla…

2178
Sdílejte

Díky rychlému zásahu a odborné péči se jí podařilo „utekla hrobníkovi z lopaty“, jak sama poznamenala. Nyní, když je z nejhoršího venku, se snaží najít radost v jednoduchých věcech, jako je možnost dýchat, poslouchat zpěv ptáků nebo se sama osprchovat. Přestože Karin Babinská musela zůstat v Dubaji, zatímco její rodina se vrátila do České republiky, její zkušenost je silnou připomínkou, jak křehké může být zdraví a jak rychle se může život obrátit vzhůru nohama. Vzkaz, kterým se podělila se světem, je jasný: opatrujme se a buďme vděční za každý den, který máme. Zároveň se omlouvá všem, kteří měli přijít na její plánované akce, s tím, že se pokusí najít nové termíny. Příběh Karin Babinské je připomenutím toho, že i v době, kdy se zdá, že nejhorší pandemie covidu-19 je za námi, mohou nás zdravotní komplikace překvapit a změnit náš život od základů. Fanoušci a přátelé vyjadřují Karin podporu a přejí jí mnoho sil na cestě k úplnému uzdravení.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články