Manželka Richarda Krajča má velké zdravotní problémy. Doktorka takový nález nikdy neviděla…

2178
Sdílejte

Příběh, který sdílela se svými fanoušky na sociálních sítích, odhaluje, jak vážné zdravotní problémy ji potkaly během pobytu v zahraničí. Karin Babinská, která je veřejnosti známá nejen jako partnerka Richarda Krajča, ale i jako talentovaná režisérka, si chtěla společně s rodinou užít začátek nového roku v Dubaji, kde mají s manželem byt. Plány se však náhle změnily, když se Karin začala potýkat s přetrvávajícím kašlem a postupně se její stav zhoršoval. Stav, který původně vypadl jako nevinný kašel, se rychle proměnil v boj o život. Po několika dnech, kdy Karin doufala, že se její zdravotní potíže samy zlepší, se rozhodla vyhledat lékařskou pomoc. A bylo to právě včas. Lékařská diagnóza byla šokující – těžký oboustranný zápal plic, často označovaný jako „covidové plíce“. Lékařka, která se o Karin postarala, prý od dob nejhoršího výskytu covidu neviděla horší nález. Karin svým příznivcům sdělila, že situace byla natolik kritická, že šlo o minuty.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články