Doznání Hanychové po svatbě s Dopitou: Stále patřím Prachařovi, chtěla bych být i Soukupa

16744
Sdílejte

Původně plánovaný termín museli posunout kvůli státnímu smutku vyhlášenému po tragické události na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Svatba se nakonec uskutečnila v intimním kruhu rodiny a bez velké publicity, což Agáta vysvětlila touhou mít obřad pro sebe a ve spokojenosti. Agáta se také rozpovídala o tom, jak došlo k žádosti o ruku. V jejich případě to byla ona, kdo požádal Miroslava, jelikož již jednou dříve obdržela od něj nabídku k sňatku. Agáta s humorem komentovala, že tentokrát nemusela dávat prstýnek, a tak stačilo pouze požádat. Přestože Agáta Hanychová je nyní šťastně vdaná za Miroslava Dopitu, její slova naznačují, že vztahy a emoce jsou mnohem komplexnější než papírové dokumenty a ceremonie. Jak se vyrovná s tím, že v jejím srdci mají místo hned tři muži, zůstává otázkou pro další vývoj v jejím osobním životě.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články