Zdeněk Izer upadl v zapomnění. Známý bavič má být v soukromém životě introvert a despota

2732
Sdílejte

Jeho imitace Felixe Holzmanna či Luďka Soboty byly fenomenální a bavily celé generace. Postupem času se stal hvězdou dalších formátů, jako byl pořad Šance na České televizi, kde se setkal s Markem Dobrodinským. Společně tvořili ikonické duo, které se nebálo dělat si legraci z českých celebrit. Nicméně každá sláva jednou vyhasne, a tak se stalo i v případě Izera. Jeho profesní partnerství s Dobrodinským naráželo na osobní problémy, když Izer údajně žárlil na manželku svého kolegy. Jak uvedl muzikant a producent Petr Hannig, Izer měl pocit, že Dobrodinský věnuje více času skládání písní pro svou ženu než tvorbě skečů pro jejich společnou show. Rozpadem dua přišel i konec Izera v České televizi, ačkoliv se ještě nějaký čas objevoval na TV Prima. Jeho televizní kariéra ale definitivně skončila s příchodem a následným zánikem TV Pětka, kde uváděl pořad Buřtcajk.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články