Upřímná omluva nestačí. Známá Influencerka, která se vysmívala střelbě na Filozofické fakultě, přišla o kšeft

8031
Sdílejte

Přestože Hlaváčková svůj příspěvek záhy smazala a následně se omluvila, zdůrazňujíc, že nezamýšlela nikoho urazit a že jí nedošlo, jak hloupě její slova vyzněla, poškození její reputace bylo neodvratné. Veřejnost a sponzoři reagovali rychle a Viktorie přišla o svůj první velký kšeft. Omluva byla přijata s výhradami, mnoho lidí totiž poukázalo na to, že veřejné postavy by měly mít větší povědomí o dopadu svých slov, obzvláště v situacích, které se týkají národní tra**die.Tento incident je připomínkou toho, že byť je internetová kultura často neformální a rychle se mění, existují okamžiky, kdy je třeba se zastavit a přemýšlet o kontextu a citlivosti toho, co sdílíme. Vitrollka se stala příkladem toho, jak rychle se může obrátit popularita proti vám, pokud se nechováte s ohledem a respektem k aktuálním událostem a emocím druhých.Viktorie Hlaváčková si jistě vzala ponaučení a její příběh může sloužit jako varování i pro ostatní influencery a veřejné osobnosti. Upřímná omluva je krok správným směrem, ale ve světě, kde je každé slovo pod drobnohledem a každý příspěvek může mít okamžité následky, je důležité si být vědom své odpovědnosti a dopadu, který mohou mít naše slova na druhé.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články