Tato kulturistka je tak krásná, že nestačí odhánět nápadníky. Cvičení mě učinilo neodolatelnou, culí se

26426
Sdílejte

Ann McKenzie: Když Svaly Přitahují Víc Než Luxusní Dárky Ann McKenzie je žena mnoha talentů a překvapení. Na první pohled byste ji mohli považovat za další z řady fitness influencerek, které zaplavují sociální sítě.

Ale Ann je něco víc. Její příběh je příkladem transformace, která inspirovala mnohé a ukázala, že pravá krása a sebevědomí pramení z odhodlání a tvrdé práce. Obrat v životě přišel, když se rozhodla uzavřít kapitolu nezdravého životního stylu a vstoupila do posilovny. Nešlo jen o ztrátu přebytečných kilogramů, ale o objevení vášně pro kulturistiku. S každým zdviženým kilogramem se její sebevědomí zvyšovalo a svaly rýsovaly. Vzápětí se z ní stala nejen úspěšná kulturistka, ale i vzor pro ženy po celém světě. Ve světě, kde je image často stavěna nad všechno ostatní, Ann McKenzie prokázala, že pravá hodnota člověka nespočívá v povrchních atri­butech. Její úspěchy na sociálních sítích a na kulturistických pódiích přitahují pozornost, ale jak sama říká, její srdce patří nejen závodění, ale i rodině.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články