Pavel Zedníček promluvil o děsivém zranění Dagmar Havlové: Zachránil jsem ji

2692
Sdílejte

Jedním takovým vzpomínkáním je i historka, kterou se podělil Pavel Zedníček o natáčení kultovního dětského filmu „Chobotnice z II. patra“. Po jeho boku zářila Dagmar Havlová, tehdy ještě pod jménem Veškrnová, a právě ona se stala hlavní postavou nečekaného incidentu. Filmové manželství Zedníčka a Havlové bylo plné peripetií, ale mimo plátno si oba herci rozuměli a vytvářeli kolem sebe pozitivní atmosféru. Všechno to však na chvíli narušila jedna nešťastná událost, která se stala během natáčení scény na portugalské pláži u Atlantiku. Zedníček popisuje, jak se celá situace odehrála: „Bylo to během scény, kdy jsme měli vjíždět autem na pláž. Scénáristé chtěli, aby to vypadalo spontánně a veselo, takže jsme vystřelili z auta plní radosti, že jsme u moře. Jenže, aby auto nezakleslo do písku, měli stavaři připravené železné rošty zakryté pískem, o čemž jsme my herci neměli ponětí.“ Dramatický okamžik nastal, když Havlová nešťastně zakopla a její malíček zapadl do jedné z mezer v železném roštu. „Dáša si při tom nešťastně poranila prst, doslova ji to odstřihlo a krvácela. A protože sanitka nemohla přijet až k nám na pláž, vzal jsem ji na záda a běžel s ní po osmdesáti schodech nahoru ke skále, kde na nás čekala,“ vzpomíná Zedníček. Havlová byla ihned převezena do nemocnice v Lisabonu, kde jí poskytli první pomoc a ošetřili zranění.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články