Jaroslava Obermaierová: Vánoce mám nejradši, když je po nich

6703
Sdílejte

Obermaierová veřejně sdílela, že její antipatie k Vánocům mají hluboké kořeny v osobní tragédii. Před lety, právě v adventním období, zemřela hereččina maminka. Tato bolestná ztráta poznamenala Obermaierovou natolik, že se rozhodla od vánočních tradic odstoupit. Vzpomínka na matčinu smrt je pro ni každoročně připomínána právě v době, kdy se většina lidí těší na sváteční klid a harmonii.

Hereččina nenávist k Vánocům se projevuje i v odmítání typických vánočních rituálů a zvyklostí. Obermaierová nikdy nepekla vánoční cukroví, což je pro mnohé neodmyslitelnou součástí sváteční přípravy. Když jí někdo cukroví nabídne, ochutná, ale sám akt pečení jí je protivný. To může být spojeno s emocionálním nábojem, který cukroví pro ni představuje, nebo s odmítáním tradic obecně.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články