Vyzkoušeli jsme nejslavnější kuře z Popeyes : Zajímavá chuť a překvapivě málo ingrediencí

1550
Sdílejte

Co nás však překvapilo nejvíce, bylo množství ingrediencí. Ačkoli by se mohlo zdát, že tak chutné jídlo musí obsahovat celou řadu různých složek, v případě Popeyes kuřete to tak rozhodně není. Menu je jednoduché a nezahrnuje žádné zbytečné přísady. Kuře je smažené v těstíčku, které obsahuje pouhých pět ingrediencí – mouku, vodu, sůl, pepř a směs tajných koření.
A právě toto koření je tím, co dává kuřeti z Popeyes jeho jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Je intenzivní, ale ne příliš silná, a přestože je kuře mírně pikantní, nejedná se o druh pálivosti, který by přebil ostatní chutě. Naopak, koření dokonale doplňuje chuť kuřecího masa a dodává mu ten pravý „popeyeský“ nádech.

Kromě kuřete jsme měli také možnost ochutnat hranolky s kajenským kořením, které byly rovněž vynikající. Byly křupavé, dobře propečené a lehce pikantní, což jim dodávalo zajímavý twist.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články