Tyto bylinky mají 1000krát větší hodnotu než léky!

920
Sdílejte

Podívejme se nyní, které bylinky jsou podle Eleny nejoblíbenější a nejúčinnější!
Kořen estragonu: Tato bylina se nachází téměř v každé zahradě a často ji považujeme za plevel, má však skvělé léčivé vlastnosti a není divu, že ji většina domácích zvířat ráda žvýká. Odvar z kořene rostliny dokáže zmírnit otoky, problémy s močovými cestami, pomáhá předcházet vzniku ledvinových kamenů, ale chrání také před střevními poruchami, plicními chorobami, vysokým krevním tlakem a zmírňuje problémy s klouby.
Kořen pampelišky
Pitím odvaru z kořene můžete snížit pravděpodobnost vzniku anémie a pomáhá také předcházet rakovině žaludku a jater, zánětům štítné žlázy a bolestem kloubů.
Kořen lopuchu
Podle Eleny Fiodorovny je čaj z kořene lopuchu nebo výtažek z něj vynikající ke zmírnění příznaků u lidí trpících rakovinou, ale je vhodný i pro diabetiky, zmírňuje dýchací potíže, reguluje krevní oběh, čímž chrání tělo před nemocemi oběhového ústrojí. Pomocí čaje z kořenů lopuchu se můžete zbavit hepatitidy C po 2-3 měsících.

Podívejme se, co dokážou!

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články