Toto je velmi emotivní příběh: Statečná dívka odmítla chemoterapii, aby mohla porodit synka: Osud měl však jiné plány…

1968
Sdílejte

Nicméně, přes všechny tyto těžkosti, Brianna zůstala silná. Její příběh je dokladem neocenitelné hodnoty života a síly lidského ducha. Je příběhem o statečnosti, obětavosti a lásce, který nám ukazuje, jak může jedna mladá žena čelit nepředstavitelným výzvám s neuvěřitelnou odvahou a nadějí.

Bohužel, ale to nebyl začátek krásného příběhu. Brianna měla v těle infekci a lékaři se obávali, že by to mohla být přenesena na dítě. Jedinou cestou ven bylo císařský řez. Miminko vidělo tento svět o tři měsíce dříve a čelilo vážným zdravotním problémům. Veškeré úsilí lékařů bylo bohužel bezvýsledné a chlapec po 12 dnech zemřel.

V posledních chvílích svého života byl zahalen nekonečnou láskou své matky.

„Těch 12 dní s mým synem bylo to nejlepší z celého mého života“ Konečně jsem ho mohla držet v náručí, mluvit, počítat mu prsty na nohou,“ řekla dívka.

„Byla to velmi těžká, únavná a bolestivá životní etapa. Přestože můj syn už nebyl mezi námi, dal nám sílu pokračovat a nemoc překonat. Chci překonat tuto strašlivou nemoc. Věřím, že to zvládnu,“ pokračovala. Zpočátku to vypadalo, že se její zdravotní stav zlepšuje, ale netrvalo to dlouho. Její stav se začal rychle zhoršovat a lékaři museli zrušit transplantaci kostní dřeně, která měla být brzy provedena. Namísto toho jí byla nabídnuta experimentální léčba, která jí měla poskytnout větší šanci na přežití.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články