Tento řidič autobusu je hrdina: Jak zabránil únosu 3letého chlapce a zachránil ho…

747
Sdílejte

Zastavil autobus a bez váhání vystoupil, aby konfrontoval únosce. Jeho přítomnost a rozhodné jednání způsobily, že únosce propustil chlapce a dal se na útěk. Řidič autobusu zůstal s chlapcem a jeho babičkou, zatímco volal policii a hlásil incident. Policie dorazila na místo činu během několika minut a díky popisu, který poskytl řidič autobusu, byl únosce rychle vypátrán a zatčen. Díky jeho hbitému jednání a ochotě jednat byl tříletý chlapec bezpečně vrácen do náruče své rodiny. Společnost, která provozuje městskou dopravu v San Francisku, veřejně ocenila řidiče za jeho hrdinství a prohlásila, že jeho činy jsou inspirací pro všechny zaměstnance.

Místní komunita a sociální média také oslavují řidiče autobusu jako hrdinu, který neváhal jednat, když to bylo nejvíce potřeba. Tento incident je připomínkou, že hrdinové mohou být mezi námi každý den, a že statečnost a rychlé myšlení mohou v kritických chvílích skutečně zachránit životy. Díky tomuto odvážnému řidiči autobusu se tříletý chlapec může bezpečně vrátit do svého domova a pokračovat ve svém dětství, nepoznamenaný tragédií, která by se mohla stát.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články