Podívejte se na Auschwitz z pohledu drona. Toto video nepotřebuje komentář

1743
Sdílejte

Obraz, který drone video ukazuje, je daleko od jakýchkoli záběrů, které bychom mohli vidět z úrovně země. Z této výšky je zřejmé, že Auschwitz nebyl jen tábor, ale celé město smrti. Rozsah, velikost a systematickost, se kterou byl tento tábor navrhnut a provozován, je ze vzduchu mnohem patrnější.

Ale toto video není jen o zobrazení místa. Je to připomínka historických událostí, které se zde odehrály. Je to ohromující vizuální záznam, který nám připomíná, k čemu může dojít, když lidská krutost dosáhne svého vrcholu. A je to varování pro budoucí generace, aby se taková neštěstí nikdy neopakovala.
Z pohledu drona se Auschwitz může zdát klidný a tichý, ale za tímto zdánlivým pokojem se skrývá příběh hrůzy a utrpení, který by nikdy neměl být zapomenut.

Auschwitz je důkazem toho, co může nastat, když se nenávist a netolerance stane normou. Toto video je silnou připomínkou toho, proč bychom měli být bdělí a vzdorovat jakékoli formě diskriminace a pronásledování.

Kam dál?

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Další články